Sensorisch speelgoed - herfst

In de herfst is er weer ontzettend veel te ontdekken in de natuur van ons kleine kikkerlandje. De groene bladeren aan de bomen veranderen stuk voor stuk in verschillende kleuren. Rood, geel en oranje. Uiteindelijk blaast de wind deze tijdens een herfst storm allemaal van de bomen en dwarrelen ze naar beneden op de grond. Niet alleen de bladeren laten de bomen los, ook eikels en kastanjes zijn er te ontdekken. Voor jonge kinderen een speciale periode waarin ze veel nieuwe ontdekkingen gaan waarnemen.

Om hen te ondersteunen bij deze ontdekkingstocht, kun je uitstekend gebruik maken van sensorisch speelgoed in het herfst thema 

Sensorisch speelgoed is speelgoed dat speciaal ontworpen is om de zintuigen van kinderen op een gezonde manier te stimuleren. Het speelgoed helpt bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals motoriek, concentratie, waarneming en taal.

Ons speelgoed is specifiek ingericht op verschillende unieke thema’s. Zo past het thema geheel bij de periode waarin je kind opgroeit. Ga samen op ontdekkingstocht uit en leer je kind kennis maken met de herfst.